Μεταφορές

 

Στην “ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΚΑΪΜΑΚΑΣ ΕΠΕ” με καταστήματα σε Πάτρα, Αθήνα και Θεσσαλονίκη αναλαμβάνουμε άμεσα και αξιόπιστα μεταφορές πάσης φύσεως, από και προς όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο των μεταφορών, σε συνδυασμό με το ειδικευμένο προσωπικό μας, το οποίο είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη σας, αποτελούν εγγύηση των υπηρεσιών μας.

 

Ειδικότερα, στην “ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΚΑΪΜΑΚΑΣ ΕΠΕ” σας παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών που σχετίζονται με τη μεταφορά του εξοπλισμού σας, καθώς και την ολοκληρωμένη επανεγκατάστασή του, σε οποιοδήποτε μέρος. Επιπλέον, προσφέρουμε υπηρεσίες διανομής, αποθήκευσης και μεταφοράς εμπορευμάτων προς όλη την Ελλάδα, με τη χρήση του υπερσύγχρονου στόλου μας, ακολουθώντας αυστηρά χρονοδιαγράμματα. Πραγματοποιούμε, επίσης, ειδικές μεταφορές εξυπηρετώντας ιδιώτες και επαγγελματίες, με ασφάλεια και ταχύτητα σε ελκυστικές τιμές.

 

Στις εγκαταστάσεις μας διαθέτουμε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο -που τηρεί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και υγιεινής- και μπορούμε να φιλοξενήσουμε τα εμπορεύματα, τον εξοπλισμό ή τα αντικείμενά σας για όσο διάστημα επιθυμείτε.

Τα Δρομολόγια μας

Καθημερινά Δρομολόγια
& Καθημερινές αναχωρήσεις ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ:
Πάτρα -Αθήνα
Πάτρα – Αίγιο
Πάτρα – κ.Aχαΐα
Πάτρα – Ζάκυνθος
Πάτρα – Κέρκυρα
Πάτρα – Ναύπακτος
Πάτρα – Χαλκίδα
Πάτρα – Μυτιλήνη
Πάτρα – Κύπρος
Πάτρα – Αγγλία
Καθημερινά Δρομολόγια
& Καθημερινές αναχωρήσεις ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ:
Αθήνα – Πάτρα
Αθήνα – Αίγιο
Αθήνα – κ.Αχαΐα
Αθήνα – Μυτιλήνη
Αθήνα – Χαλκίδα
Αθήνα – Κύπρος
Αθήνα – Αγγλία
Καθημερινά Δρομολόγια
& Καθημερινές αναχωρήσεις ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Θεσσαλονίκη – Πάτρα
Θεσσαλονίκη – Αίγιο
Θεσσαλονίκη – κ.Αχαΐα

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Εβδομαδιαίες Αποστολές σε Αγγλία, Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Κύπρο και σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.